PWA Zakelijk Internet


Zoekt u een betrouwbare leverancier voor een snelle internetverbinding, kies dan voor een zakelijke internetverbinding van PWA. Met een zakelijke internetverbinding van PWA kunt u beschikken over een a-synchrone verbinding tot wel 80/8Mbit.


Waarom een Zakelijke Internetverbinding van PWA?
Email, internetbankieren, telefonie en web-applicaties zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijfsactiviteiten waar een betrouwbare internetverbinding essentieel voor is. Met een zakelijke internetverbinding van PWA bent u zeker van een betrouwbare en snelle verbinding. Bovendien is PWA een gerenommeerd automatiseringsbedrijf met veel kennis over (uw) netwerk(en). Door bij PWA uw zakelijke internetverbinding af te nemen beschikt u over een betrokken leverancier die altijd een kwalitatief antwoord heeft op uw vragen.

Hoe snel is een PWA zakelijke internetverbinding?
De snelheid van een PWA zakelijke internetverbinding is afhankelijk van uw abonnementsvorm en technische beschikbaarheid. In de tabellen op de voor –en achterzijde staan de mogelijke abonnementen.
Is PWA zakelijk internet beschikbaar op mijn bedrijfslocatie?
U kunt bij PWA opvragen welke diensten op uw postcode leverbaar zijn. PWA Zakelijk internet wordt geleverd over bestaande koperlijnen. In sommige situaties zijn er niet voldoende aansluitingen (aderparen) op uw aansluitpunt telefonie (IS/RA-punt), in dat geval is het noodzakelijk om extra aderparen aan te laten sluiten op uw IS/RA-punt (dit wordt lassen genoemd). Wanneer er aderparen beschikbaar zijn gelden de standaard aansluitkosten. Wanneer er geen aderparen beschikbaar zijn dan is er sprake van een NLS-2 of een NLS-3 hieraan zijn extra aansluitkosten verbonden.

Hoe stap ik over van mijn huidige provider naar PWA Zakelijk Internet?
Overstappen naar PWA is eenvoudig en wordt volledig begeleid door ons servicecentrum. Overstappen wordt een migratie genoemd. Uiterlijk één week voor de migratie hoort u van ons de migratiedatum, deze datum kan altijd aangepast worden. Op de migratiedatum is uw internetverbinding tijdelijk (meestal een aantal uur) niet beschikbaar.
Mocht u geen onderbreking wensen in uw internetverbinding, is het natuurlijk ook mogelijk om een nieuwe PWA Zakelijke Internet verbinding naast de huidige verbinding aan te vragen. In beide gevallen dient u natuurlijk rekening te houden met de contractduur van uw huidige leverancier.

Wat zijn de beschikbaarheid garanties van PWA zakelijk internet?
Standaard heeft een PWA zakelijk internetverbinding een beschikbaarheid van 95%. Wilt u betere garanties, dan kunt u voor een verhoogd SLA kiezen, bij een “+”-dienst is er sprake van een beschikbaarheid van 99,6% en bij een “++”-dienst is er zelfs sprake van een beschikbaarheid van 99,9%. De bijbehorende opvolgingstijd is respectievelijk “zo snel mogelijk”, “de volgende werkdag” (“+”-abonnement), of “binnen 8 uur (24x7)” (“++”-abonnement).

Wat is de levertijd van PWA zakelijk internet?
De levertijd van een PWA Zakelijk internet is ongeveer 2 tot 4 weken. De levertijd is afhankelijk van het NLS-type.

Neem contact met ons op voor tarieven, beschikbaarheid en mogelijkheden.