"Wanneer wij uw werkplek inrichten kijken wij net even verder, wij vinden namelijk een strak kabelmanagement bijna net zo belangrijk als de pc zelf!"

Werkstation.

Samen met u bepalen wij welk type werkstation voldoet aan de behoeften van uw bedrijf of organisatie. U kunt hierbij denken aan compacte werkstations voor onder een balie, maar ook aan zogenaamde "workstations" voor zware grafische applicaties.

Beeldschermen.

Wij adviseren u graag over slim beeldschermgebruik. Door bijvoorbeeld twee of meerdere beeldschermen per werkplek toe te passen kunt u eenvoudig uw productiviteit verhogen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u ergonomisch werkt, kunnen wij u ook adviseren in allerlei beeldschermsteunen.

Laptops en tablets.

Wanneer u op zoek bent naar een mobiele werkplek denken wij graag met u mee. Dankzij ons ruimte assortiment is er altijd wel een passend model te vinden. U kunt bij ons ook kiezen voor een laptop of tablet met een docking station. Zo kunt u uw laptop of tablet overal mee naar toe nemen terwijl u het op de zaak als vast werkstation gebruikt.

Thin clients.

Werkt uw bedrijf of organisatie met een zogenaamde remote desktop omgeving, dan kunt u het beste kiezen voor een zogenaamde thin client. Deze mini-computer is zelf beperkt in z'n mogelijkheden, maar wel uitermate geschikt voor het weergeven en bedienen van een extern bureaublad.

Typ bovenstaande code over.

 

Wilt u ook een compleet verzorgde werkplek?

Laat een bericht voor ons achter óf bel direct met 0252 200 001.

Advies op locatie
Geheel vrijblijvende offerte
Volledig verzorgde implementatie