Nieuws en blogs

De actualiteit door een PWA-bril.

Corona update | Grote wijzigingen voor iedere organisatie

Corona update | Grote wijzigingen voor iedere organisatie

16 maart 2020

De maatregelen van de overheid, die elkaar in rap tempo opvolgen, vergen grote aanpassingen voor iedere organisatie. Als uw systeembeheerder denken wij graag mee op het gebied van ICT. Bijvoorbeeld door binnen uw organisatie snel thuiswerk- of video-conferencing-oplossingen te implementeren.
 
Uiteraard zullen wij hierbij de maatregelen en richtlijnen van onze overheid in acht nemen. Concreet betekent dit dat wij:

  • Onze medewerkers deels vanaf thuis laten werken
  • Werkzaamheden voor u zoveel mogelijk op afstand uitvoeren
  • Onze medewerkers de hygiëne-richtlijnen op zullen volgen en dus geen handen schudden, op gepaste afstand blijven etc.

Daarnaast hebben wij extra capaciteit toegevoegd aan onze connectiviteit- en clouddiensten om de aan de toegenomen vraag voor thuiswerken te voldoen. De laptop-voorraden bij onze leverancier nemen snel af, zodoende hebben wij besloten om een grotere laptop-voorraad aan te leggen. Wij verwachten deze laptops vanaf woensdag weer uit te kunnen leveren.
 
Onze gedachten gaan uit naar iedereen die, op wat voor manier dan ook, geraakt wordt door deze crisis.

Camerabeveiliging door PWA

Camerabeveiliging door PWA

Creëer een extra paar ogen met de cameraoplossingen van PWA.
Klant aan het woord: Paauw Lilies

Klant aan het woord: Paauw Lilies

September 2016 zijn wij project draadloosglasvezel.nl gestart in de strijd tegen het gebrek aan(snelle)internetverbindingen op bedrijventerrein Gravendam te Noordwijkerhout en omstreken.
Storing knooppunt

Storing knooppunt

Momenteel is er een verstoring in een van onze knooppunten. Hierdoor ervaart u mogelijk internetproblemen. Onze technici zijn momenteel ter plaatse om het probleem te verhelpen.
Definitieve einddatum ISDN-telefonie

Definitieve einddatum ISDN-telefonie

Na ruim 25 jaar trouwe dienst is het voor ISDN tijd om plaats te maken voor een toekomstbestendige telefonieoplossing. Op 1 september 2019 zullen de stekkers er definitief worden uitgetrokken.