Corona update | Grote wijzigingen voor iedere organisatie

Corona update | Grote wijzigingen voor iedere organisatie

16 maart 2020

De maatregelen van de overheid, die elkaar in rap tempo opvolgen, vergen grote aanpassingen voor iedere organisatie. Als uw systeembeheerder denken wij graag mee op het gebied van ICT. Bijvoorbeeld door binnen uw organisatie snel thuiswerk- of video-conferencing-oplossingen te implementeren.
 
Uiteraard zullen wij hierbij de maatregelen en richtlijnen van onze overheid in acht nemen. Concreet betekent dit dat wij:

  • Onze medewerkers deels vanaf thuis laten werken
  • Werkzaamheden voor u zoveel mogelijk op afstand uitvoeren
  • Onze medewerkers de hygiëne-richtlijnen op zullen volgen en dus geen handen schudden, op gepaste afstand blijven etc.

Daarnaast hebben wij extra capaciteit toegevoegd aan onze connectiviteit- en clouddiensten om de aan de toegenomen vraag voor thuiswerken te voldoen. De laptop-voorraden bij onze leverancier nemen snel af, zodoende hebben wij besloten om een grotere laptop-voorraad aan te leggen. Wij verwachten deze laptops vanaf woensdag weer uit te kunnen leveren.
 
Onze gedachten gaan uit naar iedereen die, op wat voor manier dan ook, geraakt wordt door deze crisis.

Werkzaamheden (parkeer)terrein

Werkzaamheden (parkeer)terrein

Op 14 januari gaat H&T Sierbestrating beginnen met de herinrichting van ons (parkeer)terrein. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om het terrein zo toegankelijk mogelijk te houden. Helaas is enige hinder onvermijdelijk.
Landelijke VOIP storing (opgelost)

Landelijke VOIP storing (opgelost)

Momenteel is er een landelijke storing gaande op diverse VOIP platformen. Hierdoor kunnen gesprekken haperen of volledig wegvallen. Ook kan de registratie van het toestel komen te vervallen.
Telefoniestoring Kubus 2.0

Telefoniestoring Kubus 2.0

Op dit moment is een sprake van een verstoring op inkomende en uitgaande oproepen op vaste telefonie 2.0.
Open dag Gravendam 2019

Open dag Gravendam 2019

Eens in de vijf jaar houdt bedrijventerrein Gravendam in Noordwijkerhout een open dag. Op 18 mei 2019 is het zover. Ook wij pakken uit met een aantal activiteiten!