Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

Andries van der Gugten - 08 februari 2018

"Onderzoek naar de identiteit van ons bedrijf resulteerde in een splinternieuwe huisstijl. Ik vertel u er graag alles over!"

 

De afgelopen jaren heeft PWA een geleidelijke transformatie doorstaan. Door een nóg grotere focus op de zakelijke markt te leggen ontstond het vraagstuk of ons logo de lading nog voldoende dekte.

 

Van PWA Computers naar "gewoon" PWA.

Klanten die nog niet bekend zijn met ons zouden de naam wellicht associëren met slechts een computerwinkel. De naam PWA Computers dekte bovendien al jaren de veelzijdigheid in dienstverlening niet meer. Dit heeft ons doen besluiten om vanaf heden door te gaan als PWA, niet meer en niet minder!

 

Kleurrijk aan diensten.

Tijdens de introductie van ons voorgaande logo (anno 2005) maakten een aantal sublogo's deel uit van de ingevoerde huisstijl. In de loop der jaren zijn deze minder prominent geworden in onze communicatie. We wilden dit concept weer een belangrijke rol laten vervullen in onze nieuwe huisstijl en hebben het zelfs doorgevoerd in ons gloednieuwe logo!

  

Ons nieuwe trots!

Zonder de opgebouwde herkenbaarheid van onze oude logo volledig overboord te gooien maar, toch de nieuwe veelzijdigheid willen uitstralen heeft dit doen resulteren in een mooie samensmelting van oud- en nieuw in een abstract kleurenpalet icon met een gloednieuwe slogan.

De rijdende aan- en uitknop

Het asfalt en de blauw/witte Volvo V40's zijn jarenlang onafscheidelijk verbonden geweest. Omdat er binnenkort vernieuwing plaatsvindt in ons wagenpark laat een spectaculair ontwerp nog even op zich wachten. Tot die tijd hebben we natuurlijk wel voor herkenbaarheid gezorgd! 

 

 

Komt u ons oude logo vanaf heden nog ergens tegen? Stuur dan een e-mail'tje naar andries@pwa.it en onze dank is groot!

Camerabeveiliging door PWA

Camerabeveiliging door PWA

Creëer een extra paar ogen met de cameraoplossingen van PWA.
Wijziging openingstijden zaterdag

Wijziging openingstijden zaterdag

Onze openingstijden op zaterdag wijzigen per 1 oktober 2017.

Vacature | Supportmedewerk(st)er

Vacature | Supportmedewerk(st)er

Ons servicecentrum is per direct op zoek naar een nieuwe collega. Ben of ken jij iemand die in uitdagingen en oplossingen denkt? Wellicht is onze vacature dan iets voor jou!

Einde ondersteuning Office 2007

Einde ondersteuning Office 2007

Office 2007 wordt vanaf 10 oktober dit jaar niet meer ondersteund door Microsoft.