Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

Andries van der Gugten - 08 februari 2018

"Onderzoek naar de identiteit van ons bedrijf resulteerde in een splinternieuwe huisstijl. Ik vertel u er graag alles over!"

 

De afgelopen jaren heeft PWA een geleidelijke transformatie doorstaan. Door een nóg grotere focus op de zakelijke markt te leggen ontstond het vraagstuk of ons logo de lading nog voldoende dekte.

 

Van PWA Computers naar "gewoon" PWA.

Klanten die nog niet bekend zijn met ons zouden de naam wellicht associëren met slechts een computerwinkel. De naam PWA Computers dekte bovendien al jaren de veelzijdigheid in dienstverlening niet meer. Dit heeft ons doen besluiten om vanaf heden door te gaan als PWA, niet meer en niet minder!

 

Kleurrijk aan diensten.

Tijdens de introductie van ons voorgaande logo (anno 2005) maakten een aantal sublogo's deel uit van de ingevoerde huisstijl. In de loop der jaren zijn deze minder prominent geworden in onze communicatie. We wilden dit concept weer een belangrijke rol laten vervullen in onze nieuwe huisstijl en hebben het zelfs doorgevoerd in ons gloednieuwe logo!

  

Ons nieuwe trots!

Zonder de opgebouwde herkenbaarheid van onze oude logo volledig overboord te gooien maar, toch de nieuwe veelzijdigheid willen uitstralen heeft dit doen resulteren in een mooie samensmelting van oud- en nieuw in een abstract kleurenpalet icon met een gloednieuwe slogan.

De rijdende aan- en uitknop

Het asfalt en de blauw/witte Volvo V40's zijn jarenlang onafscheidelijk verbonden geweest. Omdat er binnenkort vernieuwing plaatsvindt in ons wagenpark laat een spectaculair ontwerp nog even op zich wachten. Tot die tijd hebben we natuurlijk wel voor herkenbaarheid gezorgd! 

 

 

Komt u ons oude logo vanaf heden nog ergens tegen? Stuur dan een e-mail'tje naar andries@pwa.it en onze dank is groot!

Internetstoring door stroomuitval

Internetstoring door stroomuitval

Door een stroomstoring in het KPN datacenter DC2 is een groot aantal verbindingen uitgevallen. Het gaat om alle typen KPN verbindingen, zowel xDSL als Glasvezel.

Wachtwoorden diverse online diensten op straat

Wachtwoorden diverse online diensten op straat

Momenteel wordt er in de media uitgebreid aandacht besteed aan datalekken bij diverse online platformen. Het is aannemelijk dat u zich ooit heeft aangemeld voor een dienst die in het verleden is getroffen door een hack waarna uw inloggegevens zijn uitgelekt.

Binnenkort | Full Operational Lease connectiviteitsoplossingen

Binnenkort | Full Operational Lease connectiviteitsoplossingen

Binnenkort lanceert PWA een Full Operational Lease op connectiviteitsproducten. Zo is uw connectiviteit-oplossing voor een vast bedrag per maand gewaarborgd.
Gebruikt u al tweestapsverificatie?

Gebruikt u al tweestapsverificatie?

In onze vorige blogpost hebben we kort gerefereerd naar extra verificatie via een smartphone-app. Daarmee kunt u een extra beveiligingslaag inmetselen, zodat alleen een wachtwoord niet meer voldoende is om toegang te krijgen tot uw gegevens. Hoe werkt deze procedure eigenlijk in de praktijk?