Nieuws en blogs

De actualiteit door een PWA-bril.

Storing Kubus 2.0

Storing Kubus 2.0

Andries van der Gugten - 12 augustus 2019

Rond 10:35 uur zijn er problemen geconstateerd in de (vaste)telefoniediensten op het platform Kubus 2.0. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak.

Wij houden u middels dit item op de hoogte. 

UPDATE 11:09 | Ook PWA is getroffen door de verstoring. Wij zijn daarom beperkt telefonisch bereikbaar. Uiteraard kunt u uw vragen mailen naar info@pwa.it. Wij zorgen dat uw verzoek zo snel mogelijk zal worden opgepakt. 

UPDATE 12:09 | Men heeft de verstoring op vaste telefonie 2.0 nog in onderzoek en werkt zo hard als mogelijk aan een oplossing. Oorzaak vooralsnog niet bekend. 

UPDATE 13:20 | De instabiliteit op het platform lijkt te zijn verholpen. Men blijft testen uit voeren om de stabiliteit te controleren. Vooralsnog kan de storing als 'opgelost' worden gemarkeerd. 

Werkzaamheden (parkeer)terrein

Werkzaamheden (parkeer)terrein

Op 14 januari gaat H&T Sierbestrating beginnen met de herinrichting van ons (parkeer)terrein. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om het terrein zo toegankelijk mogelijk te houden. Helaas is enige hinder onvermijdelijk.
Wijziging openingstijden zaterdag

Wijziging openingstijden zaterdag

Onze openingstijden op zaterdag wijzigen per 1 oktober 2017.

Binnenkort | Full Operational Lease connectiviteitsoplossingen

Binnenkort | Full Operational Lease connectiviteitsoplossingen

Binnenkort lanceert PWA een Full Operational Lease op connectiviteitsproducten. Zo is uw connectiviteit-oplossing voor een vast bedrag per maand gewaarborgd.
Wachtwoorden diverse online diensten op straat

Wachtwoorden diverse online diensten op straat

Momenteel wordt er in de media uitgebreid aandacht besteed aan datalekken bij diverse online platformen. Het is aannemelijk dat u zich ooit heeft aangemeld voor een dienst die in het verleden is getroffen door een hack waarna uw inloggegevens zijn uitgelekt.