Werkzaamheden (parkeer)terrein

Werkzaamheden (parkeer)terrein

Andries van der Gugten - 11 januari 2019

Op 14 januari gaat H&T Sierbestrating beginnen met de herinrichting van ons (parkeer)terrein. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om het terrein zo toegankelijk mogelijk te houden. Helaas is enige hinder onvermijdelijk.

Met de herinrichting gaan we het volgende realiseren:

  • Tien extra parkeerplaatsen;
  • Bredere parkeervakken;
  • Betere aanduiding van (bezoekers)parkeerplaatsen;
  • Overdekte fietsenstallingen;
  • Laadplaatsen voor elektrische auto's.

De werkzaamheden zullen na verwachting in week 5 worden afgerond.

UPDATE 28 januari | Door de weersomstandigheden hebben de werkzaamheden aan het terrein wat vertraging opgelopen. De verwachting is dat de werkzaamheden in week 6 worden afgerond.

 

Landelijke VOIP storing (opgelost)

Landelijke VOIP storing (opgelost)

Momenteel is er een landelijke storing gaande op diverse VOIP platformen. Hierdoor kunnen gesprekken haperen of volledig wegvallen. Ook kan de registratie van het toestel komen te vervallen.
Wachtwoorden diverse online diensten op straat

Wachtwoorden diverse online diensten op straat

Momenteel wordt er in de media uitgebreid aandacht besteed aan datalekken bij diverse online platformen. Het is aannemelijk dat u zich ooit heeft aangemeld voor een dienst die in het verleden is getroffen door een hack waarna uw inloggegevens zijn uitgelekt.

Wijziging dienstverlening op zaterdag

Wijziging dienstverlening op zaterdag

Vanwege een verandering in onze dienstverlening is onze showroom niet langer geopend op zaterdagochtend. Deze medewerkers worden nu ingezet op het servicecentrum en in de buitendienst.
Onjuiste beoordeling SPAM-berichten

Onjuiste beoordeling SPAM-berichten

Gebruikers van Office 365 (Exchange Online) kunnen momenteel hinder ondervinden van een onjuiste afstemming van het spamfilter. Om een nog onbekende reden worden in sommige gevallen reguliere e-mails als ongewenst gemarkeerd.