Werken vanuit huis

alsof u gewoon op kantoor bent.

Thuiswerkers.


"37% van de beroepsbevolking werkt incidenteel vanuit huis, zo ook bij PWA. Door slimme oplossingen toe te passen merken collega's en relaties het verschil niet eens."

E-mailen.

Naar alle waarschijnlijkheid maakt u momenteel het meest gebruik van e-mail om in contact te komen met uw relatie. Met Office 365 (Exchange Online) heeft u vanaf iedere locatie met internet toegang tot uw vertrouwde e-mailbox inclusief agenda’s.


Telefoneren.

Belt u regelmatig met uw klanten? Met VAMO oplossingen kunt u uw (zakelijke) mobiel betrekken in uw telefonieomgeving. Met een druk op de knop zorgen we ervoor dat uw smartphone als kantoortoestel functioneert en u dus in- en uitbelt met het vaste nummer inclusief functionaliteiten als doorverbinden.


Samenwerken.

Het heen-en-weer mailen van documenten van V1.0 tot V23.5 is anno 2020 écht niet meer nodig. Met cloudoplossingen van Office 365 kunt u gezamenlijk documenten aanmaken, inzien en bewerken vanaf iedere locatie.


Communicatie (met collega's).

Naast de traditionele communicatiemiddelen als e-mail en telefonie is Microsoft Teams een uitstekend alternatief om nóg beter samen te werken en tegelijkertijd uw e-mailstroom flink te reduceren.

  • Digitale prikborden aanmaken voor verschillende afdelingen of interesses binnen uw organisatie.
  • Individuele- of groep-chatgesprekken voeren.
  • Videovergaderingen.
  • Naadloze koppelingen met talloze (Office 365) apps.


Werkplek.

Of u nu kiest voor een traditioneel werkstation óf een laptop/tablet-oplossing in combinatie met een dockingstation, wij adviseren u een aansluitende oplossing. Zo kunt u zich focussen op hetgeen waar u goed in bent.


Werkplek in de cloud.

Met een werkplek in de cloud werkt u thuis op eenzelfde manier als op de zaak. Wij hosten uw online bureaublad vanuit onze eigen datacentrum.


 

Op sommige producten zitten langere levertijden dan u van ons gewend bent. Dit in verband met de uitfasering van Windows 7,
teruggeschroefde productie en transport uit landen als China én toenemende vraag naar thuiswerkplekken. 

Typ bovenstaande code over.

 

Heeft u een algemene vraag over thuiswerken?

Laat een bericht achter wij nemen contact met u op.

Slimme cloudoplossingen voor documenten.
Samenwerking is nog makkelijk met Microsoft Teams.
Uitbellen met het vaste nummer van de zaak.

 

Microsoft
Windows 10
ICT Waarborg
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/51/thuiswerken-gebruikelijker-in-steden